Start
Senaste artiklarna

Om Carolina

Carolina Sundell skriver ofta texter som är ämnesomspännande, framför allt ligger fokus på dagens ekonomi. Carolina lägger vikt vid att ekonomirapporteringen sker utifrån perspektivet; medborgarnas väl och ve. Hon analyserar den finans- och penningpolitik som bedrivs i Sverige och för att kunna förklara skeenden i samhället behandlar hon ofta finansialiseringen av samhällsekonomin och storbankernas makt och dess räckvidd. Hon höll ett tal på Earth Week (2020), som livestreamades i 170 av världens länder och går att se nedan.

Pressbilder

Prenumerera på nyhetsbrevet som varje vecka ger dig kurerade nyheter. Läs det som är av vikt och stimulerande, istället för att ägna dig åt det tanklösa tidningssupandet.

När du prenumererar godkänner du vår integritetspolicy för lagring av data. Vi värnar om din integritet och använder dina uppgifter enbart till dessa utskick.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram